- Email Marketing - Promovare - Servicii - Promotii - Contact
SERVICII

Thiess Promoting vă oferă posibilitatea de a vă promova imaginea firmei, produsele și serviciile dumnevoastră în cea mai ieftină modalitate de publicitate existentă și anume Internetul.

Studiile arată că procentul utilizatorilor de internet a crescut la 20% la nivelul țării și că acesta este într-o creștere continuă. Fraza "Dacă nu ești pe internet nu exiști" are o aplicabilitate din ce în ce mai mare. Serviciile noastre sunt direcționate strict pe orașul Constanța, noi fiind o firmă din Constanța pentru constănțeni.

Serviciile oferite:

Web Design - creare unei pagini de internet în stilul si după exigențel dumneavoastră. O pagină de internet numai prin existența ei spune deja multe despre un agent economic. O astfel de interfață poate fi un mijloc atât de promovare cât și de eficientizare a activității desfașurate.

Publicitate directă - prin direct e-mail. In funcție de nevoile fiecaruia, noi putem crea o campanie de promovare prin e-mail adresată persoanelor din baza noastră de date, atent alese în funcție de targe-ul vizat. Publicitatea directă poate duce la creșterea vânzărilor și a profitului, precum și la întărirea relațiilor cu clientul. Oferă instrucțiuni precise și reușește cu costuri mai mici, să atragă noi vânzări.

Baza de date - nu este o înșiruire de adrese de e-mail, ea este un ansamblu structural de date cuprinzatoare despre indivizi, ce pot fi clienți sau potențiali clienți, ea cuprinde date demografice despre indivizi ( vârstă, sex, venituri, nivel de instruire etc.) precum și date referitoare la predilecția lor de consum al unor produse, preferințele față de anumite mărci etc. Baza de date a fost constituită pe baza acordului fiecarui individ și se limitează la populația Constanței.www.thiess.ro www.reclamainpixeli.ro www.seo.ro www.e-intermedieri.ro