- Email Marketing - Promovare - Servicii - Promotii - Contact

EMAIL MARKETING

- De ce email marketing?

- E-mail Campaign

De ce e-mail marketing?

Daca te vei intreba care este cel mai facil, ieftin si rapid mijloc de comunicare cu clientii tai, raspunsul va fi in toate cele trei cazuri acelasi: e-mail-ul.

Iar la aceste 3 mari avantaje se mai adauga inca unul probabil si cel mai important, evaluarea in timp real a rezultatului unei campanii de e-mail marketing.

In prezent Internetul nu mai reprezinta doar un mijloc de a face reclama, asa cum se considera la inceput, ci reprezinta cel mai perfect mediu pentru desfasurarea campaniilor de marketing direct, oferind posibilitatea de monitorizare in timp real a fiecarui detaliu al unei campanii (determinarea interesului pentru unul sau altul din produsele oferite, determinarea impactului unui head-line, determinarea impactului modului de prezentare a produselor) si in plus ofera posibilitatea realizarii unei tranzactii directe.

Bazandu-ne pe un serviciul Fanatical Customer Care acest sistem este capabil sa-ti ofere printre cei mai buni indicatori de evaluare a unei campanii ROI (Return of Investment), OPM (orders per thousand), CPR (cost per response).

www.thiess.ro www.reclamainpixeli.ro www.seo.ro www.e-intermedieri.ro